Improving the competitiveness of meat processing enterprises in the market of the food industry

Authors

  • Б. Турганбекова Казахский Национальный Университет им. аль-Фараби
        57 166

Keywords:

competitiveness, industry, analysis.

Abstract

This article discusses the problem of improving the competitiveness of the food industry, provides the basic direction of improving the competitiveness of the meat industry.

References

1.1. Узаков Я.М. Современное состояние и пути развития мясной промышленности в Республике Казахстан //Пищевая и перерабатывающая промышленность Казахстана. – 2008. – N2.С. 35-37.
2.2. Молдашев А.Б. Проблемы интеграции в сферах производства и переработки молока и мяса // Пищевая и перерабатывающая промышленность Казахстана. – 2000. – No2. –С. 19-20.
3.3. Курмангалиев С.Г., Джаманкулова Д.М. Проблемы и развитие мясо-молочной промыш - ленности Казахстана // Пищевая и перерабатывающая промышленность Казахстана. – 2003. – No6. С. 36.
4.4. Джусибалиева А.К. Конкуренто способность промышленных предприятий РК в условиях модернизации национальной экономики //Стратегия конкурентоспособности и модернизации экономики Казахстана в 21веке: материалы 2-й междунар.науч.конф. –Актобе- Оренбург, 2005. – С. 32.
5.5. Воронов Д.С. Конкурентоспособность предприятия: оценка, анализ.– М.: УПИ, 2003. – 96с.

Downloads

How to Cite

Турганбекова, Б. (2015). Improving the competitiveness of meat processing enterprises in the market of the food industry. Journal of Economic Research &Amp; Business Administration, 92(4), 95–98. Retrieved from https://be.kaznu.kz/index.php/math/article/view/685