ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНДЫРУ ОРЫНДАРЫНДАҒЫ ДАЙЫН ӨНІМ ЖӘНЕ ТАЛДАМАЛЫ ЕСЕБІНІҢ ТАЛАПТАРЫН ОРЫНДАУ ШАРАЛАРЫН ЖЕТІЛДІРУ

Authors

  • А К Бейсенбаева Казахский Национальный Университет имени аль-Фараби
        45 183

Abstract

This article describes the procedure for maintaining and improving the accounting of finished products in catering

References

1. Ефимова О. П. Экономика гостиниц и ресторанов: Учеб. пособие под ред. Н. И. Кабушкина. – М.: Новое занание, 2004. – 392с. – (Экономическое образование).

2. Панова Л. А. Организация производства на предприятии общественного питания Уч. пособие – 2-е изд. – М.: Издательско-торговая корпорация «Дашков и Ко», 2005. – 320с.

Downloads

How to Cite

Бейсенбаева, А. К. (2015). ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНДЫРУ ОРЫНДАРЫНДАҒЫ ДАЙЫН ӨНІМ ЖӘНЕ ТАЛДАМАЛЫ ЕСЕБІНІҢ ТАЛАПТАРЫН ОРЫНДАУ ШАРАЛАРЫН ЖЕТІЛДІРУ. Journal of Economic Research &Amp; Business Administration, 81(5), 58–61. Retrieved from https://be.kaznu.kz/index.php/math/article/view/132