АУДИТОРЛЫҚ ТЕКСЕРУ ЖҮРГІЗУДІҢ ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ ҰЙЫМДАРЫНДАҒЫ МЕТОДОЛОГИЯСЫ.
Кілттік сөздер:
АУДИТОР, ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ,Аннотация
Мақалада тамақ өнеркәсібі ұйымдарында аудиторлық тексеру жүргізу методологиясы қарастырылған. *** Article describes audit methodology in the food industry.Библиографиялық сілтемелер
1. Стуков С.А., Голышев В.Д. Введение в аудит. //Аудиторский вестник. Вып. 1- 2005. - Б. 3-4.
2. Луговой В.А. Аудит. М.: ЮНИТИ, - 2002.- Б.108-112.
3. Дюсембаев К.Ш. Аудит и анализ в системе управления финансами (Теория и методология). – Алматы:Экономика, 2000. - Б. 293 б.
4. Закон Республики Казахстан «Об аудиторской деятельности» с изменениями и дополнениями от
18.12.2000 г., № 162-1. В целом по состоянию на 01.01.2002г.
2. Луговой В.А. Аудит. М.: ЮНИТИ, - 2002.- Б.108-112.
3. Дюсембаев К.Ш. Аудит и анализ в системе управления финансами (Теория и методология). – Алматы:Экономика, 2000. - Б. 293 б.
4. Закон Республики Казахстан «Об аудиторской деятельности» с изменениями и дополнениями от
18.12.2000 г., № 162-1. В целом по состоянию на 01.01.2002г.
Как цитировать
Баймұханова, С. Б. (2015). АУДИТОРЛЫҚ ТЕКСЕРУ ЖҮРГІЗУДІҢ ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ ҰЙЫМДАРЫНДАҒЫ МЕТОДОЛОГИЯСЫ. ҚазҰУ хабаршысы. Экономика сериясы, 86(4), 23–27. вилучено із https://be.kaznu.kz/index.php/math/article/view/849
Шығарылым
Бөлім
Финанстық базар