ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ ОЦЕНКИ КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТИ ПРОДУКЦИИ

Авторы

  • А М Байдильдина КазНАУ
        35 138

Аннотация

Ағымдағы мəселелердің ең негізгі жəне өзектісі – азық-түлік өндіру жəне оның сапасын арттыру. Қазақстандағы ауыл шаруашылық өндірістің тиімділігін арттыруға бағытталған бəсекеге қабілетті өнімдерін қалыптастыру бойынша ұсыныстар қарастырылған. Қазақстан аграрлық өндірісіне ғылыми-техникалық прогресті енгізу үшін ғаламдану жағдайында мына төмендегі бағыттарда зерттеу жүргізудің қажеттілігі туындайды: аграрлық сала экономикасын басқарудың экономикалық механизмдерін жетілдіру; бəсекеге қабілетті тамақтық азық-түлік өндіру барысындағы жаңартпашылықтар; ауыл шаруашылығы өндірісіндегі ресурстық əлуетті пайдалану.

Загрузки

Как цитировать

Байдильдина, А. М. (2015). ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ ОЦЕНКИ КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТИ ПРОДУКЦИИ. Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 82(6), 3–6. извлечено от https://be.kaznu.kz/index.php/math/article/view/96

Выпуск

Раздел

ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ ПРОБЛЕМЫ И ВОПРОСЫ МОДЕЛИРОВАНИЯ ЭКОНОМИКИ