The use of priming and body of the brand in the media as one of the types of marketing techniques.

Authors

  • Н. А. Урузбаева Казахский Национальный Университет им. аль-Фараби
  • Э. Ю. Пак Казахский Национальный Университет им. аль-Фараби
        62 41

Keywords:

большая конкуренция, маркетинговых технологий.

Abstract

Taking into account the emergence of a large number of channels, we can say that a lot of competition increases. In this connection, and increases the need to introduce in the marketing channels. And concepts such as priming and telebrend make it possible to increase channel rating, which is an important factor for advertisers.

References

1. 1. Борисов Б.Л. Технологии рекламы и PR. – М.: Фаир-Пресс, 2001.
2. 2. Вишнякова М.С. Концепция формирования имиджа компании (общий подход и рекомендации) //Журнал Практический маркетинг,
No 5, 2001.
3. 3. Лаптенок А. Искусство информации. Выборы: работа с общественностью. - Минск, 1995
4. 4. Ханов Г. Репутация, создающая стоимость /Г. Ханов // Советник. -
2004. - No 4. - С.4-7.
5. 5 Голубкова Е.П. Маркетинг: выбор лучшего решения. – М.: Э
кономика. 2006.
6. 6. Винникова Л. Мерчендайзинг: всякому товару – свое время, место и атмосфера // "Город N", 2002 г, No45, с. 14-15.

Downloads

How to Cite

Урузбаева, Н. А., & Пак, Э. Ю. (2015). The use of priming and body of the brand in the media as one of the types of marketing techniques. Journal of Economic Research &Amp; Business Administration, 90(2), 103–106. Retrieved from https://be.kaznu.kz/index.php/math/article/view/631