СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ УЧЕТНЫХ ПРОЦЕДУР ЗАТРАТ В СООТВЕТСТВИИ С МЕЖДУНАРОДНЫМИ СТАНДАРТАМИ ФИНАНСОВОЙ ОТЧЕТНОСТИ (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақалада халықаралық қаржылық есептілік стандарттарына көшу жағдайындағы өндіріс шығындарын есепке алу мен өнімнің өзіндік құнын калькуляциялау әдістерінің жетілдірілу мәселелері жазылған.