ПРОБЛЕМЫ РАЗВИТИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ КАЗАХСТАНА НА СОВРЕМЕННОМ ЭТАПЕ (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Аталмыш мақалада денсаулық сақтау жүйесінің қабылданған бірыңғай ұлттық Концепциясына сәйкес Қазақстанның денсаулық сақтау жүйесі дамуының өзекті сұрақтары қарастырылады.