РЕГИОНАЛЬНАЯ СИСТЕМА МОДЕЛЕЙ ФОРМИРОВАНИЯ СТРУКТУРЫ ТОВАРООБОРОТА, ДОХОДОВ И СПРОСА НАСЕЛЕНИЯ НА МЕСТНЫХ РЫНКАХ (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Аймақ тұрғындарының өмір деңгейін және әлеуметтік жағдайын зерттеу негізінде жергілікті нарықта тауарайналым, табыс және сұраныс құрылымын қалыптастыру модель жүйесі анықталған.