ЗНАЧЕНИЕ И МЕСТО ПРИРОДНОЙ РЕНТЫ В УСТОЙЧИВОМ РАЗВИТИИ КАЗАХСТАНА (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Қазақстанның тұрақты дамуға көшу жолында ренттік қатынастарды жақсарту басты орын алады. Мақалада алдымен «тұрақты даму» түсінігіне ғылыми негізделген анықтама берілген. Бұл анықтама ренттік қатынастардың нақты теориясы деп зерттелген. Осы және басқа мәселер мақаланың мазмұнын көрсетеді.