Разработка стратегий предприятия.Кәсіпорынның стратегияларын жасау. (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2016)
Предложен алгоритм разработки маркетинговых стратегий предприятия машиностроения. Подчеркнута зависимость стратегий логистики от стратегий маркетинга. Разработан механизм проектирования логистических стратегий предприятия, алгоритм проектирования цепей поставок в системе SCM.Машина жасау кәсіпорындары маркетинг стратегияларын жасау алгоритмі ұсынылған. Логистикалық стратегиялардың маркетингтік стратегиялардан тәуелділігі көрсетілген. Кәсіп орындардағы логистикалық стратегияларды жобалаулар тетігі, SCM жүйеде жабдықтаулардың тізбегін жобалау алгоритмі жасалған.
Keywords: стратегия; инновации; маркетинг; логистика; предприятие; цепь поставок; проектирование цепей поставок. стратегия; жабдықтаулардың маркетингі; логистикасы; кәсіпорыны; шынжыры; жабдықтау лардың шынжырлардың жобалауы.