АУДИТОРЛЫҚ ТЕКСЕРУ ЖҮРГІЗУДІҢ ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ ҰЙЫМДАРЫНДАҒЫ МЕТОДОЛОГИЯСЫ. (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақалада тамақ өнеркәсібі ұйымдарында аудиторлық тексеру жүргізу методологиясы қарастырылған.***Article describes audit methodology in the food industry.
Keywords: АУДИТОР; ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ