ОРГАНИЗАЦИЯ УПРАВЛЕНИЯ ИННОВАЦИОННОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬЮ. (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасының тұрақты дамуындағы негізгі орын алатын, еліміздегі жүріпжатқан инновациялық үдерістер туралы және сол үдерістерді басқаруды ұйымдастырудың түрлі формаларытуралы түсінік беріледі.***This article is about innovation process tendencies that are taking place on a steady basis in the Republic ofKazakhstan. Moreover, the article highlights the way how these processes, tendencies and forms are being managed in the country.
Keywords: УПРАВЛЕНИЕ; ИННОВАЦИОНАЯ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ