THE INNOVATIVE APPROACH IN DEVELOPMENT OF REGIONAL ECONOMY (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Қазақстанның экономикасын ары қарай дамыту үшiн инновациялық өлкенiң деңгейiнiң жоғарылатуыбойынша шара осы бапта қарастырылған.***В данной статье рассмотрены меры по повышению уровня регионального инновационного развития РК.