УЧЕТ ОЦЕНОЧНЫХ ОБЯЗАТЕЛЬСТВ. (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Бұл мақалада бағалау міндеттемелерінің есепке алынуы анықтауы берiле отырып, шартты оқиғалар жәнебағалау мiндеттемелері ерекшеленген.***In this article examines the record of estimated liabilities in commercial organizations.
Keywords: ОЦЕНОЧНЫЕ ОБЯЗАТЕЛЬСТВА