ОСОБЕННОСТИ ФИНАНСОВОГО ПОСРЕДНИЧЕСТВА В БАНКОВСКОЙ СИСТЕМЕ КАЗАХСТАНА. (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақалада Қазақстан банк жүйесіндегі қаржылық делдалдарының ерекшеліктерінің мәні мен мазмұнысипатталған. Авторлар банк жүйесінің саяси жағдайындағы еліміздің алдында тұрған стратегиялық міндеттер мен өзекті мәселелерді атап көрсеткен.***In this article the maintenance and essence of feature of financial intermediary of bank system of Kazakhstan arereflected. Authors consider actual problems facing the country and strategic duties of a political condition of banksystem.
Keywords: ФИНАНСОВОЕ ПОСРЕДНИЧЕСТВО; БАНКОВСКАЯ СИСТЕМА