ПРЕДПРИЯТИЯ РАЗВЛЕЧЕНИЙ КАК ЭЛЕМЕНТ ТУРИСТСКОЙ ИНДУСТРИИ (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақалада зерттеу саласының бірқатар анықтамалары нақтыланып, тұжырымдалды жəне ұсынылатынқызметтердiң спектрi бойынша қазiргi көңiл көтерулер жəне көңiл көтеру индустрия объектілерiнiң негiзгiтүрлерiнiң классификациялық тізбегі көрсетілді.
Keywords: ПРЕДПРИЯТИЯ РАЗВЛЕЧЕНИЙ; ТУРИСТСКАЯ ИНДУСТРИЯ