СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ СИСТЕМЫ НАЛОГОВ И ДРУГИХ ОБЯЗАТЕЛЬНЫХ ПЛАТЕЖЕЙ В БЮДЖЕТ В РЕСПУБЛИКЕ КАЗАХСТАН. (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасындағы салықтар мен бюджетке тиісті өзге міндетті төлемдер жүйесінжетілдіру мəселелері қарастырылған.
Keywords: НАЛОГИ; ПЛАТЕЖИ В БЮДЖЕТ