ПРОБЛЕМЫ ГОСУДАРСТВЕННОГО КОНТРОЛЯ ПРИ ТРАНСФЕРТНОМ ЦЕНООБРАЗОВАНИИ В КАЗАХСТАНЕ И ПУТИ ИХ РЕШЕНИЯ. (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасында трансферт баға белгiлеуiндегi мемлекеттiк бақылаудың мəселесiзерттеліп, олардың шешiмiнiң жолы туралы ұсыныс жасалған. Сонымен қатар əлемдегi экономикалықпроцесстердiң ғаламдануды дамытуы шарттарындағы жəне дүниежүзілiк экономикалық кеңiстiккеҚазақстанның кiруiнiң халықаралық стандарттарымен сəйкес трансферт баға белгiлеуi туралы заңныңнормаларының келтiруi бойынша ұсыныс жасалған.
Keywords: ТРАНСФЕРТНОЕ ЦЕНООБРАЗОВАНИЕ В КАЗАХСТАНЕ