КОМПЬЮТЕРИЗАЦИЯ БУХГАЛТЕРСКОГО УЧЕТА. (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Бұл мақалада бухгалтерлік есепті компьютерлендіру туралы жалпы түсініктер қарастырылған.
Keywords: КОМПЬЮТЕРИЗАЦИЯ; БУХГАЛТЕРСКИЙ УЧЕТ