СРАВНИТЕЛЬНЫЙ МАКРОЭКОНОМИЧЕСКИЙ АНАЛИЗ СТРАН БЛИЖНЕГО ВОСТОКА. (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақалада Таяу Шығыс елдерінің 2000-2009 жылдар аралығындағы макроэкономикалық көрсеткіштерінесалыстырмалы талдау жасалған.
Keywords: МАКРОЭКОНОМИЧЕСКИЙ АНАЛИЗ; СТРАНЫ БЛИЖНЕГО ВОСТОКА