ЭКОНОМИКА РЕВОЛЮЦИЙ. (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Бұл мақалада 2005 жəне 2010 жылдарында болған мемлекеттік төңкерістерден кейінгі ҚырғызРеспубликасының экономикасының сараптамасы жасалынған.
Keywords: экономика; Кыргызстан