ОПЫТ ВЫДЕЛЕНИЯ СТРАТИФИКАЦИОННЫХ ГРУПП НАСЕЛЕНИЯ В РЕСПУБЛИКЕ КАЗАХСТАН НА ОСНОВЕ ПЕРЕМЕННЫХ «ДОХОД ОТ ЗАНЯТИЯ» – «УРОВЕНЬ ОБРАЗОВАНИЯ» – «ЗАНЯТИЕ». (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақалада Қазақстан Республикасындағы халықты экономикалық жəне əлеуметтік белгілеріне қарайстратификациялық топтарды құрудағы «еңбек қызметінен түскен табыстар» - «былым денгы»- «жұмыспен қамту» тажіребиелерін қолдана отырып, факторлық жəне кластерлік талдау шешімдерi қарастырылган.
Keywords: стратификация; социально-экономические индикаторы