ОЦЕНКА ПЛАТЕЖЕСПОСОБНОСТИ И ЛИКВИДНОСТИ БАЛАНСА ПРЕДПРИЯТИЯ. (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақалада ұйымның төлемқабілеттілігі мен баланс өтімділігін бағалау əдестері жан-жақты қарастырылған.Ұйымның төлемқабілеттілігін талдаумен байланысты теориялық жəне əдістемелік мəселелердің кешені көрсетілген.
Keywords: ПЛАТЕЖЕСПОСОБНОСТЬ; ЛИКВИДНОСТЬ БАЛАНСА