АНАЛИЗ ИННОВАЦИОННОГО ПОТЕНЦИАЛА ПРЕДПРИЯТИЙ В РК. (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Берілген мақалада инновациялық кəсіпорындарды тиімді басқару мақсатында ҚР кəсіпорындардың инновациялық əлеуетін талдау жүргізілді.
Keywords: АНАЛИЗ; ИННОВАЦИОННЫЙ ПОТЕНЦИАЛ