ЭТАПЫ ЗАРОЖДЕНИЯ И ФОРМИРОВАНИЯ ЭКОНОМИЧЕСКИХ ОТНОШЕНИЙ БРЕНДИНГА В КАЗАХСТАНЕ (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Берілген мақалада Қазақстандағы брендингтің экономикалық қатынас ретінде қалыптасуы мен оның тарихи дамуы қарастырылған. Жүргізілген сараптама нəтижесінде оның үш негізгі кезеңі көрсетілді. Белсенділік сонымен қатар еліміздегі брендингке деген көзқарасты толыққанды жағымды жақтан қалыптастырылуына əсер ететін кері аспектілерді анықтау нəтижесі, қазіргі кезеңді қалыптасып жатқан деп мінездеуге мүмкіндік береді.