КРЕАТИВНОСТЬ КАК ЭЛЕМЕНТ ИННОВАЦИОННОГО ОБРАЗОВАНИЯ (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақалада инновациялық білім берудегі креативті ойлаудың даму мəселелері қарастырылды. Білім берудегі креативті инновация ЖОО түлектерінің кəсіби дайындық мəселелерін шешуге қабілетті жəне еңбек нарығында қажетті жас мамандарды дайындауға мүмкіндігі бар.