ПЛАТЕЖНЫЙ БАЛАНС РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақалада төлем балансын құрастырудың теориялық жəне тəжірибелік аспектілері көрсетіле отырып, Қазақстанда қолданылатын əдіснама қысқаша бейнеленген. Сонымен қатар төлем балансына шолу жасалынған.