ЭКОНОМИЧЕСКОЕ СОДЕРЖАНИЕ ФИНАНСОВОЙ УСТОЙЧИВОСТИ ПРЕДПРИЯТИЯ В СОВРЕМЕННЫХ УСЛОВИЯХ (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақалада қаржылық тұрақтылық туралы көптеген авторлардың анықтамалары қарастырылып, автордың өз түсінігі келтірілген.