ПРОБЛЕМЫ И ПЕРСПЕКТИВЫ РЕАЛИЗАЦИИ ПРОГРАММЫ ФОРСИРОВАННОГО ИННОВАЦИОННОГО РАЗВИТИЯ КАЗАХСТАНА (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақала Қазақстан Республикасының инновациялық дамуындағы экономикалық, əлеуметтік жəне демографиялық мəселелерді зерттеуге арналған.