ОСНОВНЫЕ ПОДХОДЫ К ОПРЕДЕЛЕНИЮ ПРОМЫШЛЕННОЙ ПОЛИТИКИ (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Бұл мақалада өнеркəсіптік саясатты анықтаудағы негізгі бағыттар анықталып, өзекті мəселелер қарастырылған. Мемлекеттің өнеркəсіптік саясаты жалпы экономикалық саясаттың бір бөлігі ретінде таластылық концепция болып табылады. Автордың жүргізген талдауы бойынша экономикалық əдебиеттерде көрсетілгендей, экономикалық жəне өнеркəсіптік саясат түсініктері ұқсас емес екендігін көрсетті. Осы терминдермен қатар «индустриалды саясат» жəне «ғылыми-техникалық саясат» қарастырылған.