ВОПРОСЫ ЭКОНОМИЧЕСКОЙ БЕЗОПАСНОСТИ СТРАНЫ: ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақалада экономикалық қауіпсіздіктің теориясы, оның экономикалық жəне құқықтық мағынасы ашылған. Экономикалық қауіпсіздік бірнеше салалар бойынша тармақталынып қарастырылады, мысалы азық-түлік қауіпсіздігі, қаржылық-несиелік қауіпсіздік, өнеркəсіптік қауіпсіздік жəне т.б.