РЕСТОРАННЫЙ БИЗНЕС: ОПТИМИЗАЦИЯ ЧИСЛА ПОСАДОЧНЫХ МЕСТ В РЕСТОРАНЕ В ЗАВИСИМОСТИ ОТ СПРОСА (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақалада нарық жағдайында мейрамхана принциптерінің негіздері қарастырылған. Сондай-ақ мейманханалық қызметіне тұтынушылардың сұранысына байланысты мейманханалық жұмыстарды тиімді ұйымдастырудың есептеу фомуласының әдістемелік принциптері берілген.