ПАРАДИГМЫ УЧЕТА ЗАСТРАХОВАННЫХ ВОЗНАГРАЖДЕНИЙ РАБОТНИКАМ (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Нарықтық экономика жағдайында жұмыскерлерге сақтандырылған сыйақы қысқа және ұзақ мерзімді болып бөлінеді. Оның есебі ұйым зейнет ақы жоспары ретінде танылады немесе міндеттемелерінің арасында көрсетіледі.