ОСОБЕННОСТИ ГОСУДАРСТВЕННОГО РЕГУЛИРОВАНИЯ ИПОТЕЧНОГО КРЕДИТОВАНИЯ В РЕСПУБЛИКЕ КАЗАХСТАН (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Қазақстан Республикасында ипотекалық несие беру мәні соңғы жылдары біраз өзгерістерге ұшырады. Қазақстан Республикасында ипотекалық несие беруді одан әрі дамыту талаптарымен және дағдарыс жағдайында үлкен қолдау көрсетудің үлкен факторы ретінде қаржылық институттарын құру әсер етті, қаржылық институттар арқылы мемлекет ипотекалық несие беру нарығында белсенділікті қолдайды.