ЗАРУБЕЖНЫЕ ТЕНДЕНЦИИ РАЗВИТИЯ ИННОВАЦИОННОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ И ВОЗМОЖНОСТИ ИХ ПРИМЕНЕНИЯ В УСЛОВИЯХ КЫРГЫЗСТАНА (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Қырғыз экономикасының бәсекеге қабілеттілігін көтеру стратегиялық мақсатқа жету болашағы және оның жағдайы инновациялық сфераның дамуына негізделген. Қазіргі сатыда индустриалды мемлекеттерде әртүрлі қызмет салаларына жаңа технологиялық шешімдерді тиімді жүйесін өңдеу және енгізуге негізделген инновациялық экономикаға көшу жүруде. Бұл мақала экономикалық ортамен анықталатын жаңа инновациялық контурлар құруын сипаттайды.