РАЦИОНАЛЬНОЕ ПРИРОДОПОЛЬЗОВАНИЕ И УСТОЙЧИВОЕ РАЗВИТИЕ ЭКОНОМИКИ НА СОВРЕМЕННОМ ЭТАПЕ (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасының ауыл шаруашылығының дақыл өнімдердің сапалы өндірілуінің тиімді пайдалануы және өндірілген өнімнің сапалы өндірілу механизімі қарастырылған.