ИНВЕСТИЦИОННАЯ ПОЛИТИКА И МЕХАНИЗМ РЕГУЛИРОВАНИЯ ИНВЕСТИЦИОННОГО ПРОЦЕССА (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Бұл мақалада мемлекеттік инвестициялық саясат пен инвестициялық механизм мәселелері қарастырылған. Сонымен қатар инвестициялық саясатты іске асыру жолдары зерттелген.