ИННОВАЦИОННАЯ НЕВОСПРИИМЧИВОСТЬ КАК ФАКТОР НЕСОСТОЯТЕЛЬНОСТИ ПРЕДПРИЯТИЙ (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Бұл мақала қаржылық жағдайы тұрақты емес кәсіпорынның инновациялық тұрғыда қабылдауының жоқтығы мәселелерін зерттеуге арналған. Заманауи жағдайлардағы инновацияның және технологиялық модернизацияның ролі көрсетілген.