(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Қазақстанда соңғы кезде мамандандырылған жаңалықты жылдам сезiнуге қабiлеттi мамандарын дайындау қажет. Сонымен бiрге, жаңа әдiстер және ұлттық экономиканың бәсекеге түсе алатындығын қамтамасыз етуге арналған жолдарды енгiзуі өстi. Инновациялық жол бағдарланған жоғары оқу орындары инновациялық экономиканың жасауы бойынша елдiң президентiнiң есебiн жүзеге асырып және биiк стандарттарға сәйкес келе алады.