(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Бұл мақалада жеке бизнес-үрдістердің (БҮ) портфель түріндегі модельдері зерттеледі. Бизнес-үрдістердің портфель түріндегі модельдері әртүрлі бизнес-үрдістердің «тар орындағы» тиімділігін бағалаумен бірге олардың бағыттарын ауыстырудың тиімділігін де анықтайды.