(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Осы мәселе бойынша қарастырылған бағыттар нәтижесі экономикалық жағдайдың қаржылық және әлеуметтік салада жалпы жақсаруына көмектеседі, және де әлеуметтік инфрақұрылымның дамуы мен шаруашылық өмірдің қайта қалпына келтірілуіне жағымды әсерін тигізеді.