(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Экономикалық дағдарыс аудиторлар қызметіне деген сұранысты күшейтті. Бұл кезеңде аудиторлық тексерістердің сапасына деген талаптарға қатаң бақылау қойылады, сондықтан аудит қызметіне нарықтық қажеттілік көбейеді. Ішкі аудит өнеркəсіптегі қажет өзгерістерді жүзеге асыруға жəне ресурстар шығынын болдырмауы өте қажет.