(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2016)
В статье изложен подход к построению взаимоотношений высшего учебного заведения с профессорско-преподавательским составом на основе концепции имиджа высшего учебного заведения как работодателя, рассмотрены теоретические основы этой концепции, определен понятийный аппарат и область применения. Также предложена технология изучения имиджа высшего учебного заведения как работодателя. Мақалада жоғары оқу орнының имиджінің тұжырымдамасы негізінде жұмыс беруші ретіндегі жоғары оқу орнының профессорлар оқытушылар құрамымен өзара қарымқатынасын құрудың тәсілдері баяндалған, тұжырымдаманың теориялық негіздері, мағыналық аппараты мен оның қолдану аясы қарастырылған. Сонымен қатар жоғары оқу орнының жұмыс беруші ретіндегі имиджінің технологиясын зерттеу.