(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасының тұрақты дамуындағы негізгі орын алатын, еліміздегі жүріп жатқан инновациялық үдерістер туралы және сол үдерістерді басқаруды ұйымдастырудың түрлі формалары туралы түсінік беріледі. *** This article is about innovation process tendencies that are taking place on a steady basis in the Republic of Kazakhstan. Moreover, the article highlights the way how these processes, tendencies and forms are being managed in the country.