(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Бұл мақалада бағалау міндеттемелерінің есепке алынуы анықтауы берiле отырып, шартты оқиғалар және бағалау мiндеттемелері ерекшеленген. *** In this article examines the record of estimated liabilities in commercial organizations.