(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Бұл мақалада қаржылық есептілікті құрастыру бойынша жалпы талаптар, есептілік құрылымы мен мазмұнына қатысты ұсыныстар, сонымен қатар, қаржылық есептілік құрамы, оның элементтері және оларды тану мәселелері қарастырылған. *** The article deals with general requirements for financial reporting presentation, and recommendations for its structure and requirements on its content, and financial statements composition, its components and their recognition.