(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақалада Қазақстан банк жүйесіндегі қаржылық делдалдарының ерекшеліктерінің мәні мен мазмұны сипатталған. Авторлар банк жүйесінің саяси жағдайындағы еліміздің алдында тұрған стратегиялық міндеттер мен өзекті мәселелерді атап көрсеткен. *** In this article the maintenance and essence of feature of financial intermediary of bank system of Kazakhstan are reflected. Authors consider actual problems facing the country and strategic duties of a political condition of bank system.