(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Бұл мақалада шоғырландырылған қаржылық есептіліктің халықаралық жасау тәжірибесі мен қолдануы көрсетілген. *** The international practice of composition and application of the consolidated financial statements is reflected in this article.