(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақала интерактивті маркетингтік стратегияларды енгiзу коммерциялық ұйымдағы кəсiпорынның басқару жүйесiнiң негiзгi аспабы ретіндегі маңыздылығын анықтауға арналған. Мақалада маркетингтік стратегиялардың портфелін енгiзу нəтижелілігінің теоретикалық контекстi талқыланады, тұтынушы үшiн негiзгi күтiлетiн нəтижелер жəне құндылықтар қарастырылады. Авторлар уақыттың əр түрлi аралықтарында коммерциялық ұйымдардың қызметiнiң негiзгi көрсеткiштерiнiң өзгерiсiнiң өзара байланыстылығын көрсететiн зерттеулер нəтижелерiн көрсетедi.