(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақалада зерттеу саласының бірқатар анықтамалары нақтыланып, тұжырымдалды жəне ұсынылатын қызметтердiң спектрi бойынша қазiргi көңiл көтерулер жəне көңiл көтеру индустрия объектілерiнiң негiзгi түрлерiнiң классификациялық тізбегі көрсетілді.